dinsdag 11 mei 2010

Nog even naar het MOMA en dan naar huis....



We zijn weer thuis. We zijn eerst nog naar het Museum Of Modern Art geweest. We hadden hier wel uren willen blijven, ook de jongens vonden dit een leuk museum.



Daarna nog een laatste keer over 5th Avenue. Er stond weer een rij buiten te wachten bij Abercrombie & Fitch. We willen best met de mode meedoen maar om nu in een rij te gaan staan voor een kledingwinkel vonden we iets te ver gaan. Het zal wel heel veel schelen met de Nederlandse prijzen want later op de luchthaven zagen we erg veel mensen met truien en vesten van dit merk.

Daarna de tassen opgehaald bij het hotel en met de metro naar JFK airport. Het inchecken ging verbluffend eenvoudig bij een boardingmachine. Ook bij de douane stond geen lange rij en geen van ons werd dit keer gefouilleerd (Jasper is meestal aan de beurt:).

De vliegreis was natuurlijk dodelijk saai maar had veel erger kunnen zijn. We kregen eerst het bericht dat we nog 3 kwartier moesten taxien naar een andere startbaan. Dat viel mee, na 5 minuten konden we toch op de dichtsbijzijnde starten. De luchthavens van Spanje zijn gesloten in verband met de aswolk van de IJslandse vulkaan. Wij moesten uitwijken maar kwamen maar met 5 minuten vertraging aan in Brussel (waarschijnlijk wind mee).

Het weer vinden van de parkeergarage was een hele uitdaging. Uiteindelijk natuurlijk wel gelukt en we hebben de schatkist van Zaventem weer leuk gespekt want we moesten ruim 142 euro betalen :(. Dan verwacht je toch minimaal goede verwijsborden voor toch ? Helaas... Wat een oude zooi!

We hebben een hele leuke vakantie gehad en zijn toch ook wel weer blij dat we weer thuis zijn!

Monique

2 opmerkingen:

  1. Hoi Monique en de Fam!

    Heb pas net via het forum jullie blog gevonden. Maar een geweldige leuke vakantie hebben jullie gehad! Ik heb er mooi wat tips uit kunnen halen zoals het columbus circle shopping centre! Wist ik niets van(A) En zo te horen was het weer ook nog eens geweldig!
    Bedankt dat we mee konden genieten van waarschijnlijk jullie waanzinnige reis!

    Groetjes Iris (iris1990 AA- Forum)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo wou even foto's kijken van je vakantie, maar heb het gevonden hoor op je hyves. Een linkje hier heen. Wel leuk om te lezen wat jullie allemaal in Amerika hebben gedaan.
    Kom je ook nog veel Nederlanders tegen hahaahah.

    Groetjes Gaby

    BeantwoordenVerwijderen