dinsdag 4 mei 2010

Geweldig!!!!!


We hebben een geweldige dag gehad! Met de bus gingen we naar Battery park om vandaar uit naar het vrijheidsbeeld en Ellis Island te varen. We hadden geweldig weer. Pas toen we weer terug aan wal waren viel er een klein buitje.




Daarna zijn we bij Century 21 geweest en heeft Jasper voor een leuk prijsje schoenen op de kop getikt en Michiel een nieuwe blouse.

We zijn ook naar de tijdelijk ingerichtte memorialplek bij ground zero geweest. Ze zijn volop aan het bouwen en de maquette en fotoś van hoe het gaat worden zien er geweldig uit. We zagen ook bij een brandweerkazerne een geïmproviseerd herdenkingsteken, zeer indrukwekkend.

We zijn nu even aan het relaxen en willen zometeen nog Grand Central bekijken. De jongens willen vanavond hun eigen plan trekken. Wij zien ze morgen wel weer een keer :) De lichtjes op Time Square zijn zo lokkend voor ze dat ze er nog lang niet op uitgekeken zijn.

Morgen willen we in ieder geval fietsen gaan huren. Het lijkt ons geweldig om door Central Park te fietsen. Misschien ook nog wel de Brooklyn Bridge.

We genieten met volle teugen!
Wat is dit een bijzondere en mooie stad!

Monique

ps. Het lukt me niet om op de minilaptop de fotoś zo te bewerken dat ze in het blog passen. Die komen dus later.......

2 opmerkingen:

  1. Hey Monique,

    Leuk om zo even wat te lezen over jullie belevenissen. Het brengt weer goede herinneringen naar boven. Veel plezier allemaal nog!

    Groeten, Jacco.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey luitjes,

    Mooi te horen dat jullie zooo lekker genieten, heel veel plezier nog in die bijzondere stad!

    Liefs ,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen