donderdag 6 mei 2010

Kinderen vermist in een kinderverslindend Macy's


Vanochtend zijn we eerst met de metro vanaf Grand Central afgezakt naar Brooklyn. Vandaaruit zijn we over de Brooklyn Bridge terug gewandeld naar Manhatten. Een goede keus bleek... De meeste mensen wandelen vanaf Manhatten halverwege de brug op en lopen dan weer terug. Dat maakt het aan die kant van de brug nogal druk is. Bovendien heb je vanaf Brooklyn de hele wandeling een schitterend uitzicht op de skyline van Manhattan.

Eenmaal terug in Manhattan zijn we doorgelopen naar Chinatown.Voor ons was dit geen aanrader we zijn dus snel doorgelopen naar Little Italy en Soho. Een heel leuk, knus en gezellig stuk van New York. Toen we genoeg gezien hadden en wel even wilden zitten hebben we de bus gepakt naar Macy's , Gap, Victoria's secret etc.



En ja hoor.... daar raakten we elkaar kwijt. De interesses liggen nogal uit elkaar dus gingen we onze eigen weg. Maar Macy's is zo ongeloofelijk groot en er zijn erg veel roltrappen die ook nogal onlogisch staan opgesteld. Je kan wel naar boven maar naar beneden is weer andere koek. Nu zal het ongetwijfeld aan ons liggen en zullen veel mensen graag bij Macy's komen maar mij zien ze er niet meer. De jongens zijn al groot en toen we weer herenigd waren kreeg ik de opmerking "we verdwijnen echt niet van de aardbodem ". Tja.. dat is natuurlijk wel zo, ze weten waar het hotel is, hebben een metrokaart en een pinpas en een mobiel (waarop ze niet te bereiken waren) maar toch.

Van de schrik de KFC in gedoken en daar werden we ook al niet vrolijker van (de jongens worden daar dan wel weer erg blij van). We zitten nu met een lekkere zak druiven op de hotelkamer.

We dachten een beetje exclusief te zijn met ons reisje maar heel Nederland zit hier :).... overal waar je komt hoor je Nederlands en zie je landgenoten... (ja we zien er toch op de één of andere manier allemaal hetzelfde uit. wordt altijd weer bevestigd als ze gaan praten ;))

Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten