donderdag 6 mei 2010

Dag 3......


Vandaag zijn we op de Empire State Building geweest. Heel erg leuk en gelukkig niet zo heel druk dat we lang moesten wachten. We zagen wel allemaal touwen die eventuele lange rijen wachtenden in banen moesten leiden. We hadden al toegangskaarten dus konden we helemaal lekker opschieten. Als het erg druk is dan zouden we het niet de moeite vinden om in de rij te gaan staan. In het gebouw zelf zijn ook allerlei ruimtes waar mensen in rijen kunnen wachten. Na een kwartier boven te zijn geweest hadden we het wel gezien. Leuk maar uren wachten niet waard.


We hebben ook toegangskaarten voor Top of The Rock en willen daar een keer 's avonds gaan kijken. Lijkt me heel bijzonder al die lampjes.

Het weer is nog steeds geweldig. Tom is zelfs verbrand. We hebben vanmiddag in Central Park gefietst. Jammer genoeg, maar heel begrijpelijk, mag je niet overal komen met de fiets. We hebben natuurlijk ook een stuk gelopen. Wat een leuk park ! Overal wordt muziek gemaakt en wordt opgetreden door breakdancers. Het is bovendien ook een heel mooi park met een paar grote vijvers, bossen en rotsen.




Als toetje voor de jongens nog even naar de Apple store.... wat een gekkenhuis. Michiel vluchtte na 5 minuten al naar buiten. Maar eerlijk is eerlijk, ik begrijp de opwinding van de jongens wel want ik ben ook om voor de iPad. Wat is dat een leuk hebbeding. Daarna naar het Sony experience centre om 3D tv te kijken, ook helemaal leuk. We zijn weer helemaal up to date......

De hamburgers worden inmiddels verruild voor salades en sandwiches. Het is lastig om low budget toch gevarieerd te eten. Maar ik moet zeggen, bij Wendy's hebben ze een lekkere taco salade met chili.

Monique.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten